Който колкото даде на VIP-овете

А те - улични артисти, събират пари за благотворителност; Софи пя, Аня – игра, а Славков се снима
22 мар 2009 16:30,
67
Който колкото даде на VIP-овете
Кошлуков събира даренията. Снимка: Big Brother

17-те звезди в Къщата и специалният гост Румен Луканов влязоха в ролите на улични артисти.

Това бе задачата на първия Благотворителен съботник, според правила на който всяка събота VIP съквартирантите ще излизат извън къщата, за да влязат в различни роли с цел да съберат колкото се може повече пари за благотворителните каузи на риалити шоуто.

Разделени на два отбора (мъже и жени) - те бяха улични артисти за няколко часа.

Ето какво се случи!

Жените продаваха банички, изпечени от самите тях в къщата на VIP Brother 3.

Божидара Бакалова връзваше на минувачите конци, заредени с енергията на Вселената...

Софи Маринова не спря да пее на импровизирана сцена...

Аня Пенчева и Мис България „продаваха” танци, а дъщерята на Гала, заедно с нейни съученички, Кристияна Вълчева и Петя Дикова пълнеха кутии с дарения от публиката на импровизирания концерт.

Мъжете също не останаха по-назад, като дори направиха най-голямата продажба на вещ за деня – сребърният бастун на Устата, продаден за 2000 лева.

Дуети между Део и Хазарта, Хазарта и Устата, Милко и Саша Антунович, много вещи от къщата, снимки и автографи със съквартирантите, дори празни бутилки, в които бе затворен дъха на мъжете от VIP Brother 3 , бяха между нещата, продадени през деня.

Емил Кошлуков и Румен Луканов не спираха да обикалят между минувачите и да събират дарения в най-различни купи, кашони, кутии и съдове, докато Тодор Славков се снимаше със свои фенове, срещу сумите от 2 до 50 лв. на приницпа „който, колкото даде”.

Така за три часа звездите дадоха всичко от себе си и събраха няколко кашона, пълни с дарения, както и немалък брой SMS-и, в полза на талантливите деца без родителска грижа.

В понеделник в живото предаване на VIP Brother 3 нотариус ще разпечата кутиите с дарения на двата отбора и ще обяви общата събрана сума, както и кой отбор е победител.

Победеният отбор ще трябва да излъчи един номиниран за елиминация участник.

Другите трима номинирани ще бъдат определени, след провеждането на седмичната битка, а един VIP съквартирант ще бъде номиниран от гост-звездата в къщата Румен Луканов.

Всичко за Vip Brother

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека ви кажа, че въпреки трудностите на живота и мръсотията на политиците ни, обикновените, бедните хора у нас са добри и отзивчиви. Тая светлина още не е пречупена от съвремието.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С улична просия вече се захванаха-- не знам до къде може да стигне простотията и алчността на продуценти и участници -не искам и да знам.Тая тъпня не я гледам камо ли да си давам парите за да гледам как мутрата на Н.Кънчев плува в лой!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що не им дадат на тия ВИП-ове по един ГСМ и да покажат на България как се гласува.Ама с техни ваучери
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе те са умирисани бе.../ прашките на Бакалова /
22
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
НА ЕКРАНА НА ТИЯ ПОРНОТЕЛЕВИЗИИ ОБСЛУЖВАЩИ ЕДИНСТВЕННО СЕБЕ СИ!!! Първо пари имаше МИЛАРДИ ЛЕВОВЕ ,но народното събрание реши и ги ОПАПАХА ЗА един месец!????посел тия СМС има ДДС то отива в ДЪРЖАВАТА която го ДАВА НА ТИКИВА КАТО МУРГИНА и СРЕГЕЙЧО СТАНИШЕВ И ОРЕШАРСКИ И КОМПАНИЯ го ОПАПВЯТ аза ДЕЦАТА ПАК ОСТАВА ТРОХИТЕ??????Така че тия ПОРНОКАМПАНИИ са само за ИЗДИГАНЕ ИМИДЖА НЕ РАЗНИ ЗАСТАРЯВАЩИ И НАИВНИЦИ
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ispratih 30 SMS-a,otdelno vseki mesec 4rez raslpla6tatelna smetka po 10 leva za SOS-domove.Zatova ne iskam honorar i daje imeto ne tryabva da si sob6tavam.Tezi VIP da varnat honorarite si,da im vzemat pitietata,za da ne gledame pianite im fizionomii,za6toto gledat i deca.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тва е бат**и пародията. направо се чудя кой е луд да пуска смс-и
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това не е благотворителност! Това е гавра с българския народ!Скъпи съграждани, сънародници, не се лъжете по фалшивото им благородство! Ако искате да помагате правете го директно, не с помощта на посредници, смси, реалита...Ако нямате много пари, просто купете една торта или няколко блузки и ги занесете в някой дом! Ако имате повече пари, отпуснете за някоя стипендия на тези деца!Фирмата, в която работя(няма да кажа име, защото го правим изключитено анонимно), дарява по някоко стипендии годишно на деца от домове за обучение във ВУЗ!Един познат от строителния бранш, ремонтира изцяло дом за възрастни, но категорично отказа медийна шумотевеица!Това са истински и искрени дарения! Тази пародия, с която ни заливат не е благотворителна!Утре идете до някой дом и вземете дете на разходка, купете му сладолед, помогнете му с уроците... ще му стоплите сърцето много повече!Всеки смс, който изпратите е равен на една бира и мръвка на масата на ВИП брадърите!Успех и мислете!
18
0
 
0
 
! Отговори
Graveheart преди 15 години
Не го ли разбрахте вече - безплатен обяд няма... Навсякъде по света е така - ако някой известен (каквито се водят повечето "ВИП-ове") искат да го гледат по телевизията или го снимат без изричното им благоволение валят щури хонорари... И аз да бях известен и аз щях да им одера кожите за да ми гледат сеира, пък какво ще правя с този хонорар си решавам АЗ, и не *** и Пульо да ми казват да съм се "отсрамел" и да съм си ги дал за благотворителността, каквато била идеята на, някакво си там, шоу... Да си ги нямаме такива...
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хонорарите,за които са влезли в шоуто така наречените "звезди" ги пишеше във вестник "Уикенд" ! Наистина са огромни за бедна България на фона на световната икономическа криза заради,която всички ние обикновените хора "стягаме коланите" и най-вече хонорарите са скандално високи заради самата кауза в името,на която се прави този път предаването! ... Благотворителност ..ха-ха ! С нашите пари ! По-скоро с чужда пита - помен правят ! ...
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според в. "Уикенд" -"Казват че преодуцентите са платили 250 000 лв за да привлекат бившия подсъдим за групово изнасилване потомък на Татето и Батето (става въпрос за Тодор Славков). Тази сума е кощунствена в сравнение с мижавия хонорар от 20 000 лв. подхвърлен на медицинската сестра Кристияна Вълчева. " По-нататък в. Уикенд пише че участниците във Вип Брадър са прибрали за участието си хонорари на обща стойност - 500 000 лв.
15
0
 
0
 
! Отговори
apolo13 преди 15 години
С право хората се възмущават. Така наречените звезди , си "живучкат" в къщата, както се изрази *** Софи, правят си PR и благотворителност на наш гръб. Майната им. Всичко е порнография.
14
0
 
0
 
! Отговори
Валя преди 15 години
искам да знам срещу какви хонорори учасват т.нар. Вип-ове и в двете предавания, които вървят паралелно има простотии и лицемерие които са неумесни
13
0
 
0
 
! Отговори
Lestat преди 15 години
Призовавам всеки който иска да помогне на сирачетата да отиде да им накупи дрехи или храна и лично да им я занесе в дома за сираци - Това е истинската помощ . СТИГА СТЕ ПЪЛНИЛИ ДЖОБОВЕТЕ НА ТЕЯ АЛЧНИ ТИПОВЕ! За каква благотворителност говорим ? Вие (смс) им плащате затова, че са в къщата и накрая те се бият в гърдите, че са дали 1/100-на от парите за благотворителност. Във весника няма да пише, че вие (Пенчо и Драганка) сте дали пари за благотворителност ами ще пише, че ВИП Брадър е събрал пари и са ги дарили (ТЕ) а не вие.
12
0
 
0
 
! Отговори
abv преди 15 години
kolko struva na milko kalaq mustaka....? 6te go vzema....
11
0
 
0
 
! Отговори
http:// .fun4e.com преди 15 години
Защо Биг Брадър не се бръкна и да извади пари за прословутата благотворителност ?Отново народа трябва да праща СМС с цел натрупване на пари ...Има толкова бизнесмени, депутати, министри, звезди било то музиканти, модели, актьори ...Защо те не се бръкнат, а ние ? Що за благотворителност е това ? Защо в толкова нашумялата им реклама, лъжат като долни *** ? Маргарита Михнева, правилно се изрази - Че в България, такова нещо като благотворителност, НЕ съществува, всичко е с цел лични облагания ...
10
0
 
0
 
! Отговори
rat преди 15 години
Няма ли да го забранят това начинание най-накрая...освен непрестаното търсене на конфилкти за сеир, сега опорочават и идеята за благотворителност!!! Вижте "даренията" им са предназначени САМО "в полза на талантливите деца без родителска грижа"...ами останалите?А ако верон са получили хиляди левове за да вземат участие в това театрално изпълнение? За какви хора говорим и за каква благотворителност...и гледайте да Ви се промиват мозъците и пускайте СМС-си да им помогнете да благотворителстват с Вашите пари то тяхно име!
9
0
 
0
 
! Отговори
varg1.blog.bg преди 15 години
бих купил прашките на ивайла бакалова
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova e blagotvoritelno kvo ti 4e izlizat ot ku6tata nali subirat pari za decata!A i drugite sezoni si bqha taka stana mn ednotipno i...tupo
7
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Imate li ideq kak se pravi Big Brother po sveta?Ne se izliza ot kashtata,nikakvi vanshni kontakti...Tezi se spukaxa da izlizat-Anq imala slujeben angajiment,dnes pari po ulitsite sabirat...ba ti predavaneto